iaas

Det var ett tag sen

Kategori: ~Min vardag~

Jahaa, så var det det är med att uppdatera på bloggen. Har man en blogg är det väl meningen att man ska uppdatera den flitigt. Nää, inte jag inte. Känner att jag uppdaterar den väldigt sällan nu för tiden. Vet inte vad det beror på, men jag lixom glömmer av den helt. Och när jag väl kommer mig för att klicka in på blogg.se så har jag egentligen inget att skriva utan det blir mest en massa babbel om ingenting.
Ajaa, jag ska försöka summera lite av vad som hänt, men det kan nog bli lite rörigt. Men, det kanske är skit samma? Vem läser egentligen min blogg, en tråkig blogg med prat om, ja, ingenting. Haha.
 
Ialla fall. Det har väl kanske inte hänt så mycket.
I söndags fyllde jag ialla fall år, hela 25 år! Fan vad tiden går fort. Börjar väl snart känna panik över att jag närmar mig 30. Har inga planer för framtiden. Eller jo, visst vill jag ha små knattar men som det ser ut nu kommer det dröja länge innan det händer och det kan jag känna lite panik över. Jag vill inte bli an gammal morsa som får 1a barnet när jag passerat 30-sträcket. Alla säger att jag hinner, men det handlar faktiskt om hur jag känner. Eller är det inte så? Vissa vill vara lite äldre när dom skaffar barn, men jag vill vara yngre då jag känner att man orkar mer. Leva kan man ju faktiskt göra fast man har barn. Alla pratar om att leva livet, men vad är egentligen att leva livet? För mig tror jag nog att det är familj, man kan ju faktiskt resa till olika platser fast man har barn om nu resa betyder leva livet. Eller betyder leva livet vilda fester och fylla? Där känner jag ialla fall att jag har gjort mitt..
 
Ajaa, nog pratat om barn och leva livet. Vad har jag gjort mer då?
Hm. I tisdags så träffade jag min kusin som jag inte har träffat på många år. Mycket trevligt. Får se om vi lyckas hålla kontakten bättre nu och ses oftare. Lite tråkigt när det går så lång tid emellan innan man ses.
 
Mer då? I onsdags så träffade jag bästaste Lena. Blev en heldag i stan med mat och shopping. Bött och kallt, men mysigt hade vi.
 
I övrigt så har det väl inte hänt så mycket. Har faktiskt spenderat den mesta tiden på jobbet. Btw så lägger min avdelning ner i Januari så då blir det till att jobba på geriatriken istället. Jag hoppas att det blir bra. Men det visar sig, just nu vet jag inte riktigt. Känns jobbigt att personalgruppel splittras. Tar en dag i taget och ser vad som händer, vet ialla fall att jag inte kommer att bli arbetslös vilket känns tyggt.
 
Nä, nu tänker jag inte babbla mera..
Ska dricka upp min chai och klä på mig lite, sen möta älskling på hans jobb vid 4-tiden..

Hoppas att jag kommer uppdatera lite oftare men när det gäller mig kan man aldrig riktigt veta. Haha..