iaas

Jävla idioter!

Kategori: ~Min vardag~

Vilket jävla samhälle man lever i. Ringde nyss en av mina bästa vänner som jag inte pratat med på ett tag för att kolla läget osv. Och vad får man höra? Jo stackaren har haft inbortt. Vem fan tar sig fiheten att krossa en ruta och kliva i i någons hem och ta allt personen äger? Ingen frisk människa skulle göra något sånt och jag hoppas att du som gjort det här åker dit fort som attan, du förtjänar ditt straff!

Jag lider med dig vännen och hoppas att du kommer upp på fötterna snart.. Du ska veta att jag finns här för dig, oavsett vad. Glöm inte det!

Nu inser jag hur viktigt det är vad man nämner i en bogg. Man vet aldrig vem som läser den. Det kan ju vara vilket jväla galning som helst.. Jag tänger tänka en extra gåbg på vad jag skriver, man vet aldrig vad som händer och det skadar ju inte att vara försiktig.


I övrigt har det inte hänt mycket i mitt liv dom senaste dagarna. Har mest jobbar bara, jobbade extra i onsdags som sagt, vilket behövdes för nu är det verkligen tufft på jobbet och dom hade inte orkar vara 2 personal bara. Visst, det skulle kvitta om man va 2, 3 eller 4. Men efter att få höra på "UUuuuh!!!" hela långa dagarna är man ganska slut, så det kan vara skönt att vara en person extra så man kan byta av varann när man lessnat..

Idag efter jobbet åkte jag hem till mamma och åt middag, sen bar det av till Infra City med, syster, hennes kille och mamma. Barnens Hus hade Baby Kväll. Men det var inget vidare, mycket folk och äckligt varmt. Men på vägen hem hade vi kul då vi pratade sjuka semesterminnen. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen.

Nu tänkte jag ta och krypa ner under täcket, känner att jag håller på att få skallebank så det är väl lika bra att lägga sig innan den bryter ut. God natt!