iaas

Ni har väl inte glömt klockan?

Kategori: ~Min vardag~

Dags för en update nu ser jag. är några dagar sen jag uppdaterade sist..

I fredags stog jobb på schemat. Skulle ha jobbat själv men bytte till dag. På kvällen bar det av hem till Lena på middag med älskling. Även Isabell, Jessica, Krille och Tony va där. Middag och gott vin. En trevlig kväll som inte slutade alltför sent. Var hemma runt 12-tiden och då kröp jag mer i sängen på en gång..
Igår (lördag) var det dags för jobb igen, hade ingen som helt lust att kliva upp ur sängen, jag ar verkligen supertrött.. Men upp kom jag nästan utan problem.. Hem och fixa lite mat tillsammans med älskling sen blev det sängen tidigt. Vaknade vid 4-tiden med ett ryck, rädd att kockan inte ställt om sig men det hade den ju. (ni har väl inte glömt att ställa tillbaka den) Somna om en kort stund och sen bar det av till jobbet igen. Full rulle på jobbet från morgon till jag gick hem. Skulle ha jobbat kväll även idag men lyckades byta bort den, tack och lov. Skönt att få sluta lite tidigare.
Har dock lite att klaga över på jobbet, men det tänker jag inte ta här med tanke på sekrtess och sånt. Så tar det med chefen på onsdag. Kanske tisdag om jag orkar åka in på min lediga dag. Är en utbildning då som jag inte vill missa eller ta igen senare. Så om jag har orken så åker jag in till jobbet då..

Nu har älskling precis begett sig hemmåt så jag sitter här ensam och vet inte alls vad jag ska hitta på. Sitter med en vetekudde på magen och försöker dämpa sen satans mensvärken. Är rätt skönt med vetekudde, dock börjar den bli kall nu. Har läst att den ska funka bra mot migrän också, bara lägga den i frysen en stund sen ha den mot huvudet. Ska ta och testa det nästa gåg migränen kommer smygande. Skönt om det skulle funka, så ma slipper ta medicin..

Satt här om dan på jobbet och försökte skriva ett önskeschema. Ser rätt bra ut om jag ska vara ärlig, dock har jag några timmar för mycket men det ska vl gå att ändra. Schemat ska ju inte vara inne förns nästa period och det är i december någon gång. Så det hinner jag fixa till.