iaas

Börja träna?

Kategori: ~Min vardag~

Idag har jag varit riktigt trött. Var så trött att jag faktiskt somnade på min rast, vilket jag inte gjort på väldigt länge. I övrigt hade vi en lugn dag på jobbet.

Har inte gjort så mycket mer idag. Tagit ett bad och tagit det lugnt bara. Sitter nu under en filt i soffan. Funderar på om jag ska ta och skaffa mig ett träningskort. Tycker det är på tiden att man kommer igång med träningen igen. Tror att jag skulle må så mycket bättre om jag började träna. Till en början skulle jag säkert få lite skallebank med tanke på att blodcirkulation och allt kommer igång, men sen så tror jag eller jag vet att jag skulle må mycket bättre. Hm, undrar bara om jag skulle utnyttja träningskortet som man ska bara, eller om jag skulle vara duktig och tränga i börja för att sedan glesa ut gymbesöken mer och mer tills jag inte går dit alls. Men nu känner jag att jag vill komma igång med träningen.. Ajaa.. nog om det det, tror jag upprepar mig lite. Haha.

Nu tänkte jag hoppa i mjukisbyxorna och titta på TV. Om en stund blir det räksmörgås, om den nu går ner efter revbensspjällen jag åt till middag. Känns som att dom fortfarande ligger rätt bra i magen. Haha.