iaas

"Pette" "Pette" "Pette"

Kategori: ~Min vardag~

Har märkt att jag inte är världens bästa på att uppdatera här på bloggen..

Kan ju betätta lite om dagen som varit, inte för att det har hänt något speciellt.

Dagen började ialla fall med att jag vaknade av en blyg lilleman 7.15. Bestämde mig för att sova hos syster natten till idag eftersom att tiden sprang iväg och både syster och jag var supertrötta.. Ialla fall så vågade lilleman inte komma in i v-rummet imorse när han såg att jag låg där, tog väl kanske 15 minuter innan han vågade sig in. Självklart skulle vi börja morgonen med att titta på Bergarn. Nya favoritfilmen.. Såg den 2 gånger innan det var dags att knata ner till dagis.
När lilleman var lämnad där knallade syster och jag till ICA och sen vidare till mamma och åt frukost. Efter frukosten ställde vi oss och bakade bröd. Blev frallor som faktiskt smakade riktigt bra.
Sen blev det middag hemma hos syster också. Älskling kom förbi han med eftersom att han skulle hämta mormors bil som han ska fixa. Lilleman blev helt till sig, det var bara "Pette" som gällde. Kunde inte ens äta själv idag utan "Pette" skulle hjälpa. "Pette" skulle åka hans bil och "Pette" skulle titta på Bergan.. Sötungen! Imorse när man frågade honom om han skulle få träffa "Pette" blev han arg och sa att vi var dumma; "Nej, dumma "Pette" nej dumma!" Han menade såklart inte att "Pette" var dum, trodde väl mer att vi ljög och sa att "Pette" skulle komma.. Haha. Men det känna ialla fall bra att han gillar honom..

Haha, känner att det blev väldigt mycket "Pette" i det här inlägget så jag tror att jag tar och avrundar här. Känner mig seg och trött.. Fryser om fötterna så nu tror jag att jag tar och kryper ner i ett bad och läser lite, sen får det bli sängen för min del.