iaas

Gårdagen

Kategori: ~Min vardag~

Hej på er och god morgon!
Idag vaknade man upp till fint väder och solsken, men får  se hur länge det varar, snart haglar det väl eller något annat.
 
Men nu till gårdagen.
Efter jobbet åkte jag hem och kröp ner i sängen. Skulle ju som sagt inte få många timmars sömn. När jag mer eller mindre lyckats somna ringer telefonen. Älskling. Han brukar inte ringa på morgonen så det var lika bra att svara. Det skulle komma ett paket som jag var tvungen att ta emot, så det var bara att kliva upp och klä på sig. Som tur var kom det efter ca 5-7 minuter. Tog emot paketet och la mig i sängen igen. 11.00 ringde klockan, dags att gå upp. Trodde jag ja. kom väl upp vid 12 ca. Gjorde mig iordning och skyndade ut med Nelson, sen var det bara kuta till bussen..
Var lite tidig i Märsta så gick till mamma och tjötade med henne några minuter och passade på att borsta gaddarna åter en gång innan det var dags att gå till tandhygienisten.
14.20, låg jag i stolen och plågades av att skrapa tandsten. Nej, jag är inte rädd för att gå till tandläkaren eller något sådant, men att skrapa tandsten är inte det mysigaste. 
 
In till stan och möta Lena, tyvärr kunde inte Evve. 
Åt etiotiskt till middag. Hur gott som helst.
Annorlunda och kul att testa något annat och att få äta med händerna är väl aldrig fel.
 
 
In på apoteket och kolla om jag kunde hämta ut en babybox. Tyvärr hade dom inte fått in den så får kolla på något annat apotek eller återkomma.
In på Coop. Massa skit åkte ner i korgen trots att man var mätt och belåten..
Väl hemma landade jag i soffan en stund med lite fika innan jag gick ut med Nelson.
 
Ja, det var väl gårdagen det. Fullt upp med andra ord.
Var dagen har att erbjuda visar sig. Nu ska jag ialla fall dricka mitt kaffe, sen tror jag nog att jag tar tag i städ och tvätt. Fattar inte att vi skitar ner på en gång efter vi städat, måste ta och bli en ändring på det.
 
Hoppas ni alla får en fin dag ialla fall.